Μαρμελάδες Μακεδονική
Οικογένεια Χαλβατζή 500 gr
Συσκευασία Pet
Ταχίνι
Παραδοσιακά τουρσιά
Top Fruit
Λαχανικά κήπου
Μαρμελάδα extra - 30γρ
Αρχική  : ΕΤΑΙΡΕΙΑ : Ιστορία
A- A A+

Ιστορία

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑΘΜΟΙ:

1972: Έτος ίδρυσης της εταιρείας από τον Βλάσση Χαλβατζή

1980: Εγκατάσταση της εταιρείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, Αττικής

1989-1991: Ανάληψη διοικητικών καθηκόντων από τους γιούς του ιδρυτή Βασίλη & Λεωνίδα Χαλβατζή. Το διοικητικό αυτό σχήμα συνεχίζει ως σήμερα.

1993: Εγκατάσταση της πρώτης παραγωγικής μονάδας σε μιά έκταση 2.000 τμ.  στον Ασπρόπυργο Αττικής

1997: Μετεγκατάσταση της αρχικής παραγωγικής μονάδας στην περιοχή Ριζό Σκύδρας σε μια έκταση 25,000 τμ. Στην περιοχή αυτή η εταιρεία συνεχίζει τη λειτουργία της ως σήμερα.

1998: Η εταιρεία αναπτύσσει νέες γραμμές παραγωγής στην κονσερβοποίηση έτοιμων φαγητών και οπωροκηπευτικών με την επωνυμία «ΑΙΓΑΙΟ».

2004: Έναρξη εξαγωγικών δραστηριοτήτων της εταιρείας με όχημα τη μαρμελάδα Bonjour

2006: Με την επίβλεψη της Lloyd’s Register ΑΕ η Μακεδονική ΑΒΕΕ πιστοποιείται με πιστοποιητικά ποιότητας ISO 22000: 2005, BRC, IFS

2007: Εγκατάσταση νέας γραμμή παραγωγής για την παραγωγή της πρώτης μαρμελάδας χωρίς συντηρητικά σε νέα πολυστρωματική συσκευασία PP/EVOH/PP
Εγκατάσταση νέας γραμμή παραγωγής για την παραγωγή της πρώτης μαρμελάδας χωρίς συντηρητικά σε νέα πολυστρωματική συσκευασία PP/EVOH/PP

2011: Λανσάρισμα της νέας καινοτόμας σειράς Ελληνικά Λαχανικά στον ατμό ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗ.