Μαρμελάδες Μακεδονική
Οικογένεια Χαλβατζή 500 gr
Συσκευασία Pet
Ταχίνι
Παραδοσιακά τουρσιά
Top Fruit
Λαχανικά κήπου
Μαρμελάδα extra - 30γρ
Αρχική  : ΠΡΟΪΟΝΤΑ : Προιόντα RETAIL : Ταχίνι : Ταχίνι σοκολάτα υγείας
A- A A+
Ταχίνι  σοκολάτα υγείας

μεγέθυνση εικόνας

Πίνακας διατροφικής επισήμανσης:

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ/100gr

ΕΝΕΡΓΕΙΑ (KCAL) 679Kcal
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ 18,6%
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 11,8%
ΛΙΠΗ 61,9%

Ταχίνι σοκολάτα υγείας 300 gr.

Οικογένεια Χαλβατζή

Πληροφορίες Προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Το ταχίνι είναι ένα φυσικό προϊόν το οποίο παράγεται από τους σπόρους του σησαμιού. Σύγχρονες έρευνες έχουν δείξει πως συγκαταλέγεται μεταξύ των περισσότερο υγιεινών και θρεπτικών επιλογών.

Αποτελεί υποκατάστατο των ζωικών πρωτεϊνών, ιδιαίτερα σε περίοδο νηστείας αφού περιέχει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας οι οποίες συνεισφέρουν στην καλή υγεία πολλών οργάνων όπως το συκώτι και τα νεφρά. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο (κατά της οστεοπόρωσης), σίδηρο (σωματική και πνευματική ευεξία), ψευδάργυρο (αυξάνει την άμυνα του οργανισμού). Τέλος η βιταμίνη Ε που περιέχεται (σε μεγαλύτερο ποσοστό από το ελαιόλαδο), δρα προστατευτικά στον οργανισμό από τις φθορές που προκαλούν οι παραγόμενες ελεύθερες ρίζες και τα υποπροϊόντα μεταβολισμού.

Το ταχίνι με σοκολάτα υγείας αποτελεί μια επιλογή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα συνδυάζοντας τα ευεργετικά οφέλη και την εξαιρετική γεύση τόσο του ταχινιού όσο και της σοκολάτας υγείας.

Συστατικά

Ταχίνι 60% (αλεσμένο σησάμι), σοκολάτα υγείας (μάζα κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, βανιλλίνη, στερεά κακάο: 58% min), ζάχαρη, φυτικά έλαια 2%, γαλακτωματοποιητής: μονογλυκερίδια.

Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

Λοιπά στοιχεία

Πληροφορίες συσκευασίας

Καθ. βάρος/TμχΤμχ. / κιβώτιοΚιβ. / παλλέτα

300γρ.

12 40

Διαθέσιμο
Τιμή: €4,65
* στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ
Ποσότητα: