Αποστολή, Όραμα και Αξίες

Όραμα

Να φέρουμε την καινοτομία στην υγιεινή διατροφή και να την κάνουμε εύκολα προσβάσιμη στην καθημερινότητα των καταναλωτών. Να μπούμε στη συνείδηση του καταναλωτή ως η καινοτόμα εταιρία που δημιουργεί νέες τάσεις διατροφής.

aksies-1

Αξιοπιστία – Συνέπεια

Κάθε μέρα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες των πελατών, των καταναλωτών, των συνεργατών αλλά και των προμηθευτών μας.

Καινοτομία

Αναπτύσσουμε καινοτόμες σειρές προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία που υπερβαίνουν τα συνήθη πρότυπα των κατηγοριών των προϊόντων που εκπροσωπούμε στην ελληνική αγορά.

aksies-2
aksies-3

Ποιότητα

Μέσω πιστοποιημένων ελέγχων ποιότητας, τα προϊόντα μας έχουν υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές ποιότητας σε κάθε φάση της παραγωγής, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα τελικά προϊόντα είναι άριστης ποιότητας.

Ηθική – Διαφάνεια

Κάθε μέρα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στη διαδικασία. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη τους, προσφέροντάς τους μόνο την υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

aksies-4
aksies-5

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Αισθανόμαστε κοινωνικά υπεύθυνοι να προσεγγίσουμε και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μέσω δωρεών και συνεργασιών με τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις στις περιοχές που λειτουργούμε. Προσπαθούμε για το καλύτερο, καθώς θέλουμε να δώσουμε ένα καλό παράδειγμα στις μελλοντικές γενιές και να βοηθήσουμε πραγματικά όσους έχουν ανάγκη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο