Τεχνογνωσία Πολιτική ποιότητας

texnognosia-1

Τεχνογνωσία

Η πολυετής εμπειρία και η βαθιά γνώση του αντικειμένου από εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν βασικούς παράγοντες της επιτυχημένης εξέλιξης της εταιρείας.

Τα προϊόντα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ παράγονται με γνώμονα την διατήρηση των διατροφικών στοιχείων των φρούτων & λαχανικών. Για το σκοπό αυτό η επεξεργασία των φρούτων και λαχανικών βασίζεται σε 3 προϋποθέσεις:

• Μέτρηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε φρούτου & λαχανικού

• Θερμική επεξεργασία υπό κενό

• Καθορισμός παστερίωσης ώστε να μην υπάρχει μικροβιολογικός κίνδυνος αλλά και να διστηρηθούν τα θρεπτικά συστατικά

Με online παρακολούθηση των παραπάνω, παράγονται δελτία ελέγχου ποιότητας κάθε παρτίδας.

Πολιτική Ποιότητας

Η ποιότητα των προιόντων μας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής μας για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα ενός σταθερά υψηλού επιπέδου ποιότητας και ασφάλειας, ενώ παράλληλα φροντίζει να παρέχει άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας εργασίας στο προσωπικό της, καθώς και διαδικασίες παραγωγής που αποδεικνύουν το σεβασμό της στο περιβάλλον. Με εκτεταμένους ελέγχους σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής μας διαδικασίας, ικανοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τις πλέον εξειδικευμένες και σύνθετες ανάγκες των πελατών και καταναλωτών μας οικοδομώντας έτσι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Με την επίβλεψη της Lloyd’s Register ΑΕ η Μακεδονική ΑΒΕΕ ήταν από τις πρώτες Ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων που πιστοποιήθηκε με το ISO 22000: 2005 τον Απρίλιο του 2006. Η εταιρεία σήμερα είναι πιστοποιημένη με τα πλέον σύγχρονα πιστοποιητικά ποιότητας ISO 22000 , BRC  .  Το γεγονός αυτό αποτελεί διαβατήριο των προιόντων μας για τις πλέον απαιτητικές αγορές της Ευρωπαικής Ενωσης και Αμερικής.

certificates
Μετάβαση στο περιεχόμενο